КУХНЯ КУРЧАКА
Паста з курячим філе, грибами та черіГості на порозі. Я їх відразу пастою і пригостив. Вони сказали «Бомба!». Спробуйте і ви! |
|
- Куряче філе – 300 гр
- Паста (на вибір)
- Шампіньйони – 70 гр
- Чері – 70 гр
- Вершки 30% жирності – 70 гр
- Пармезан
- Сіль
- Перець
- Олія для смаження
/01
Філе ріжемо невеликими шматками, шампіньйони на 4 частини. На добре розігрітій сковорідці смажимо куряче філе протягом 5 хвилин, додаємо гриби, і ще смажимо 5 хвилин.
/02
Потім додаємо вершки, сіль перець до смаку, помідори чері, розрізані навпіл. І тримаємо на вогні ще 2 хвилини.
/03
Після цього додаємо відварену пасту, вимішуємо і знімаємо з вогню. Відразу ж подаємо, посипавши тертим пармезаном. Buon appetito!