КУХНЯ КУРЧАКА
Медальйони з курки мариновані в ягідному соку«Просто вітамінна бомба!», – так я назвав би цей смачнезний рецептик з курочки. |
|
«Просто вітамінна бомба!», – так я назвав би цей смачнезний рецептик з курочки. Мова йде про МЕДАЛЬЙОНИ З КУРКИ МАРИНОВАНІ В ЯГІДНОМУ СОКУ
⠀
Яка ж це смакота, а головний інгредієнт тут – курятинка ТМ «Пан Курчак»!
⠀
— Інгредієнти:
- Медальйони з філе – 1 кг
- Сік вишневий – 200 гр
- Сік з журавлини – 200 гр
- Соєвий соус – 50 гр
- Приправа до курки – 5 гр
- Сік половинки лимона
⠀
— Приготування:
/01
Маринуємо медальйони в соку та соєвому соусі, додавши трішки приправи і солі до смаку маринаду. Даємо постояти 1-2 години.
/02
Обсмажуємо на гриль-решітці на відкритому вогнищі до готовності. Найкраще смакує із соусом з журавлини.
⠀
Смачного!