КУХНЯ КУРЧАКА
Куряче філе смажене з картоплею у вершковому масліТеплий салат з курячим філе, грибами та чері |
|
Весна… Хочеться якогось легенького салатику🌿
А як вам ідея приготувати теплий салат з курячим філе, грибами та чері? Круто? Тоді записуйте рецептик✏
Інгридієнти:
- Внутрішнє філе ТМ «Пан Курчак» (замариновано спеціально для тебе) – 200 гр
- Шампіньйони – 100 гр
- Листя руколи – 50 гр
- Чері – 50 гр
- Сир пармезан – 10 гр
- Вершки – 20 гр
- Олія для смаження
- Половина лимона
- Приправа куряча, сіль
⠀
Приготування:
/01
Куряче філе маринуємо в приправі, вершках та солі та обсмажуємо протягом 10 хвилин на сковорідці, збризнувши лимонним соком.
/02
Помішуючи додаємо шампіньйони (крупно порізані), обсмажуємо ще 5 хвилин.
/03
Викладаємо в тарілку смажене філе з грибами, додаємо чері розрізані навпіл, а зверху листя руколи, поливаємо соком зі сковорідки та затираємо пармезаном.