КУХНЯ КУРЧАКА
Картопля фарширована куркою та сиромСьогодні розповім як приготувати найсмачнішу у вашому житті картоплю! |
|
- Фарш курячий – 300 гр
- Сир моцарела – 50 гр
- Вершки – 30 гр
- Масло вершкове – 25 гр
- Олія – 30 гр
- Картопля відварена – 1 кг
- Яйце куряче – 2 шт
- Борошно пшеничне до замісу
- Сіль
- Сухарі паніровочні – 150 гр
- Приправа до курки
- Олія для смаження
/01
Фарш підсмажуємо в сковорідці на олії та маслі протягом 5 хв. Додаємо терту моцарелу з вершками та протушуємо ще 5 хвилин, доводимо до смаку.
/02
Тим часом відварену картоплю перемелюємо на м’ясорубці, додаємо 1 яйце, підсолюємо та замішуємо м‘яке тісто. З картопляного тіста формуємо кульки, в середину кожної кульки кладемо курячий фарш (який вже охолонув).
/03
Картопляні кульки фаршировані м‘ясом обвалюємо спочатку в борошні, потім яйці та паніровочних сухарях. Обсмажуємо у фритюрі до золотистого кольору.
/04
Подаємо зі сметаною, кропом та часником