КУХНЯ КУРЧАКА
Курячі стріпси у паніровці з соусом тар-тарЯкщо ви шукаєте незвичайну і просту в приготуванні закуску до святкового столу, то цей випуск для вас! |
|
Якщо ви шукаєте незвичайну і просту в приготуванні закуску до святкового столу, то цей випуск #Кухня_Курчака для вас
Фуд-фотограф Анна Онищук поділилася із вами своїм рецептиком курячих стріпсів у паніровці з соусом тар-тар Це було дуже смачно, бо головний інгредієнт – медальйони з філе ТМ «Пан Курчак». Смачного!
— Інгредієнти:
- Медальйони з філе «Пан Курчак» – “Замариновано”
- яйця – 2 шт.
- склянка борошна
- панірувальні сухарі
— Приготування:
/01
⠀
Завжди Ваш, Пан Курчак